Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@18:21:21 GMT

ادامه روند کاهش قیمت خودرو در بازار

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۶۵۳۱

ادامه روند کاهش قیمت خودرو در بازار

بازار خودرو در هفته جاری بر بر مدار ریزش قرار دارد و امروز نیز متاثر از کاهش نرخ ارز و نبود مشتری در بازار سرعت بیشتری به خود گرفت است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، با توجه به شرایط بازار خودرو و افزایش کوتاه مدت نرخ ارز دلالان و واسطه‌ها به قیمت‌سازی و ارائه قیمت‌های غیر واقعی و حبابی در فضای مجازی می‌پرداختند که با کاهش قیمت ارز و همچنین نبود مشتری در بازار سقوط قیمت خودرو که از ابتدای هفته جاری به‌آرامی آغاز شده بود، امروز متاثر از کاهش شدید نرخ ارز سرعت بالایی به خود گرفت به طوری که قیمت‌ها به صورت لحظه‌ای در حال فرو ریختن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بررسی‌ها از سایت‌های خودرویی و نرخ‌هایی که فروشندگان در فضای مجازی و آگهی‌ها بر خودروهای خود قرار دادند حاکی از آن است، امروز نیز مانند روز گذشته  کاهش شدید قیمت ‌ها ادامه دارد.

یکی از نمایشگاه‌داران در این زمینه به خبرنگار برنا گفت: در حال حاضر به هیچ عنوان  معامله‌ای در بازار خودرو انجام نمی‌شود و حتی فروشندگانی که در مقابل این کاهش مقاومت می‌کنند به تاثیر از نزولی بودن بازار، قیمت‌های خود را کاهش می‌دهند. حتی مصرف‌کننده‌های واقعی نیز در این شرایط اقدام به خرید نمی‌کند به دلیل اینکه پیش‌بینی می‌کند روند کاهش قیمت خودرو ادامه دار خواهد بود.

وی ادامه داد: علت اصلی ریزش قیمت خودرو کاهش قیمت دلار و افزایش تولید خودورسازان است و قیمت ‌های که در هفته‌‌های گذشته اعلام می شد کاذب بود و هر لحظه احتمال ریزش وجود داشت، که همین اتفاق هم افتاد. انتظار می‌رود این روند تا زمانی ادامه یابد که فاصله قیمتی بازار با قیمت کارخانه خودرو‌ها کاهش یابد که این امر به ثبات بازار بسیار کمک خواهد کرد.

وی تاکید کرد: زمانی که قیمت‌های خودرو اینگونه ریزش می‌کند هیچ کسی جرات خرید ندارد و با توجه به شرایط بازار حتما قیمت خودرو باز هم کاهش می‌یابد، به دلیل اینکه هنوز هم قیمت‌ها واقعی نیست و گران است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خودرو دلار قیمت خودرو قیمت خودرو در بازار نرخ ارز قیمت خودرو کاهش قیمت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش بسیار جزئی به ۲۳.۵ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ تداوم کاهش قیمت خودرو در بازار
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است