Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: افزایش تصاعدی خودرو به صورت هر سه ماه یکبار پذیرفتنی نیست. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدحسن آصفری شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به وضعیت خودرو در کشور اظهار داشت: هر 3ماه یک بار قیمت خودرو به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد که باید دید با چه حسابی محاسبه می‌شوند بنابراین باوجود قیمت بالا شرایط پذیرفتنی نیست و توقع این بود که با حضور مدیرعامل ایران خودرو قیمت خودرو مشخص شود بنابراین اگر اکنون تعیین قیمت انجام نشود نمی‌دانیم در چه زمانی این کار انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعداد 150 شرکت زیان‌ده زیرمجموعه ایران خودرو هستند که باید تعیین تکلیف شوند و تعداد آنها به 105 شرکت کاهش یافته که دور از انتظار است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعضای هیئت مدیره 150 شرکت زیرمجموعه حقوق می‌خواهند که این موضوع در افزایش قیمت خودرو تاثیرگذار است بنابراین اگر تعداد این شرکت‌ها کاهش یابد قیمت خودرو هم کاهش می‌یابد و مجلس تلاش می‌کند تا دست افرادی که در این زمینه کار نمی‌کنند کوتاه شود.

استان مرکزی شریک خوبی برای خودروسازان کشور استرئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی: دلالان و واسطه‌گران سود هنگفتی از بازار خودرو می‌برندارزبری سنگین از مشکلات مهم صنعت خودروسازی کشور است

آصفری تصریح کرد: افزایش تولید خودرو موضوع مهمی است که باید مورد توجه ایران خودرو باشد اما امروز مردم را تشنه خودرو گذاشته که اقدام درستی نیست، استان مرکزی علاوه بر فعالیت در حوزه قطعه‌سازی با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌تواند در حوزه تولید خودرو نیز فعالیت داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در دوره‌ای مقرر بود که هپکو خودروی سبلان را تولید کند اما این کار انجام نشد، گفت: یکی از خروجی‌های سفر امروز می‌تواند تولید صفر تا 100 خودرو در استان مرکزی باشد که امیدواریم این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید برنامه زمانبندی برای پرداخت مطالبات قطعه‌سازان تعریف شود که در این صورت می‌توانیم به تسویه آن امیدوار باشیم و همه باید تلاش کنند تا قیمت خودرو کاهش یابد زیرا تولید داخل نباید با این قیمت‌ها به دست مردم برسد.

انتهای پیام/713/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی قیمت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار محصول ایران خودرو گران شد

افرایش قیمت کارخانه‌ای محصولات تولیدی خودروسازان در حالی ادامه دارد که مدیران صمت همچنان ترجیح می‌دهند، سکوت کنند.

به گزارش اقتصاد نیوز، ایران خودرو طی اطلاعیه از افزایش قیمت چهار عضو خانواده هایما خبر داد.

آبی‌های جاده مخصوص در اطلاعیه خود دلیل این افزایش قیمت را بالا رفتن تعداد گواهی اسقاط‌های مورد استفاده برای شماره گذاری محصولاتی که با برند هایما تولید می‌کنند، عنوان کردند.

آن طور که مدیران ایران خودرو گفتند پیش از این می‌توانستند با یک گواهی اسقاط چهار دستگاه انواع هایما را پلاک کنند.

اما با توجه با اجرای ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو بعد از نهایی شدن این ماده قانونی برای شماره گذاری هر دستگاه هایما به ۱.۵ گواهی اسقاط احتیاج است، بنابراین قیمت محصولات این برند چینی در کارخانه با افزایش روبرو شده است.

براساس اعلام ایران خودرو قیمت ۱.۵ گواهی اسقاط برای این خودروساز حدود ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تمام می‌شود. این در حالیست که قیمت یک گواهی اسقاط ۳۵ میلیون تومان است.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص پیش از این می‌توانستند با پرداخت ۳۵ میلیون تومان برای چهار محصول مونتاژی خود پلاک بگیرند، به عبارت دیگر هزینه شماره گذاری هر محصول مونتاژی حول و حوش ۹ میلیون تومان بود، اما همان طور که اشاره شد در حال حاضر هزینه اسقاط به ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر دستگاه افزایش یافته است.

ایران خودرویی‌ها در اولین گام قیمت هایما S۸ را برای اردیبهشت امسال اعلام کردند.

آبی‌های جاده مخصوص پیش از این هر دستگاه هایما S۸ را نزدیک به یک میلیارد و ۲۲۶ میلیون تومان فاکتور می‌کردند، اما با توجه به رشد هزینه گواهی اسقاط قیمت اعلام شده برای این محصول مونتاژی چینی در اردیبهشت ۱۴۰۳ به حدود یک میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان رسیده است.

خانواده هایما بعد از افزایش قیمت دو عضو خانواده پژو پارس و افزایش جزئی وانت آریسان ۲ دوگانه سوز، سومین افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در سال جاری محسوب می‌شود. دیگر خودروساز بزرگ کشور یعنی سایپا نیز قیمت پراید ۱۵۱ (وانت پراید) خود را افزایش داده است، اما همچنان شاهد هستیم که سیاست گذار خودرویی درباره افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو سکوت کرده است.

مشخص نیست روزه سکوت مدیران صمت تا چه زمانی ادامه دارد، اما شرکت‌های خودروساز با توجه به افزایش هزینه‌های خود در خطوط تولید و همچنین هزینه مرتبط با شماره گذاری و سایر هزینه‌های تحمیلی چاره‌ای ندارند تا قیمت کارخانه‌ای محصولات خود را افزایش دهند.

شفاف نکردن مساله رشد قیمت خودرو در مبدا از سوی وزارت صمت سبب می‌شود تا متقاضیان روبروی خودروسازان قرار گیرند. اتفاقی که در ارتباط با افزایش قیمت پژو پارس افتاد و بیش از پیش به اعتبار خودروسازان در مقابل افکار عمومی ضربه زد.

البته این پایان ماجرا نیست و شیوه افزایش قیمت خودرو توسط خودروسازان، بدون شفاف سازی مدیران صمت، تبعات منفی برای بازار خودرو به همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار زیر چتر کدام رخداد جان گرفت؟
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟