Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@20:24:32 GMT

اُفت نرخ ارز باید به کاهش قیمت خودرو منجر شود

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۳۱۳۴۹

اُفت نرخ ارز باید به کاهش قیمت خودرو منجر شود

تین نیوز

 سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس می‌گوید از آنجا که خودروسازان با رشد نرخ ارز با دلیل گرانتر شدن مواد اولیه و... خواستار افزایش قیمت خودرو هستند، حال نیز باید خواسته آنها ملاک قرار گرفته و قیمت خودرو به دلیل اُفت نرخ دلار کاهش یابد.

به گزارش تین نیوز، حجت اله فیروزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره ضرورت کاهش قیمت خودرو در کارخانه متناسب با اُفت نرخ دلار، گفت: هرچند پیش از ارزیابی ادعای خودروسازان مبنی بر زیان‌ده بودن قیمت‌ها، نمی‌توان درباره افزایش یا کاهش قیمت خودرو با قاطعیت تصمیم‌گیری کرد اما منطق حکم می‌کند در شرایطی که با استناد به رشد نرخ ارز، قیمت خودرو افزایش می‌یابد با کاهش بهای دلار نیز، خودرو ارزان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی افزود: خودروسازان ادعا می‌کنند با وجود افزایش قیمت خودرو طی ماه‌های اخیر، همچنان زیان‌ده بوده و خواستار افزایش قیمت هستند؛ این ادعا تاکنون مورد راستی آزمایی قرار نگرفته است.

بخشی از زیان خودروسازی‌ها ناشی از هزینه‌های سربار تولید است

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: بهای تمام شده تولید خودرو باید با دقت محاسبه شود تا میزان زیان یا سود آنها مشخص شود، البته در صورت احراز زیان خودروسازان باید منشا آن نیز مشخص شود زیرا بخشی از زیان این شرکت‌ها ناشی از هزینه‌های سربار تولید است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: از آنجا که خودروسازان با رشد نرخ ارز با دلیل گرانتر شدن مواد اولیه و... خواستار افزایش قیمت خودرو هستند، حال نیز باید خواسته آنها ملاک قرار گرفته و قیمت خودرو به دلیل اُفت نرخ دلار کاهش یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: افزایش قیمت قیمت خودرو نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکز‌ها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.

به گزارش بلومبرگ، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۷۳ درصدی به ۲۳۴۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

طلا در آستانه یک افزایش قیمت ۵ درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ درصد نگه دارد.

تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست، چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.

ضعف دلار آمریکا طی روز‌های اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۴۵ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۲۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی ۹۴۹ دلار و ۳۹ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟